Festival Cantonaal

Met Cantonaal eert Kunstgetij de muziek van de Bergense componist Simeon ten Holt: zijn minder bekende, maar minstens zo prachtige werken en vooral de muziek van zijn tijdgenoten, nationaal en internationaal. Welke componisten inspireerden hem? (Dat begint eigenlijk al bij Bach...). En welke componisten vonden inspiratie bij Ten Holt?

Festival Cantonaal 10 mei tot en met 12 mei 2018

Kunstgetij maakt in 2018 de vijfde editie mogelijk van 'Cantonaal', het festival met de muziek van Simeon ten Holt en zijn internationale tijdgenoten. Het is op de avonden van donderdag 10 (Hemelvaartsdag) tot en met zaterdag 12 mei. Aan de verdere programmering en financiering wordt gewerkt. He programma wordt 1 februari gepubliceerd.

Duidelijk is al wel dat Reinbert de Leeuw op 10 mei Satie komt vertolken, in de Ruïnekerk op de grote Steinway. We verwachten daar veel belangstelling voor, er kan al voor worden gereserveerd. Kijk daarvoor bij Agenda op deze site.


Kaarten à 25,- euro reserveren via kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06 50584308
Foto van een eerdere editie van Cantonaal, met het Cello Octet Amsterdam, dat Ten Holt's 'Canto Ostinato' vertolkte. Op de achtergrond de schilderijen van de Alkmaarse schilder Peter Wiedijk.


© 2018 Kunstgetij