Lindegracht Alkmaar

De zomer; wie ziet er niet naar uit? En waar is het aantrekkelijker om van die zomer te genieten dan in Alkmaar en naaste omgeving. Overal tref je terrasjes met uitzicht op historische gebouwen, of – na een eindje fietsen - uitzicht op zee. Maar natuurlijk wil je naast je ogen, ook je oren weleens de kost geven. En dan bof je als je in Alkmaar bent op 11 juli, 25 juli, 8 augustus en 15 augustus.

Op deze vier dinsdagen vormt de Lindegracht ‘s avonds een achtergrond voor prachtige muziek. Vijftien jaar geleden klonken de eerste Gulden Vlies/Lindegrachtconcerten op tegen de historische gevels van deze voormalige herberg en het Hofje van Splinter. De concerten sloegen meteen aan bij het publiek en dit jaar vieren we dus ons derde lustrum.

Kijk voor het complete concertprogramma en het concertarrangement met diner bij het Gulden Vlies op www.lindegrachtconcerten.nl. De concerten beginnen om 20.30 uur, de toegang is gratis.

*Kunstgetij is als lid van de programmacommissie betrokken bij de Gulden Vlies/Lindegracht Concerten Alkmaar.© 2017 Kunstgetij