Nieuws

Multi-instrumentalist Jaap Mulder en zijn zonen geven zich 100 %!

Op woensdagavond 14 juni gaven Jaap Mulder en zijn zonen een zinderend optreden in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee: Mulder virtuoos op sopraan- en tenorsax, klarinet, en zelfs even op mandoline; zijn zoon David nam de percussie voor zijn rekening en toetsenist en zoon Ruben bezorgde met zijn ondersteunende zang het publiek kippenvel in duetten met zijn vader.

Het onderwerp van het optreden waren de musici zelf: de vader en zijn zonen. Je wordt vader, krijgt zonen en zelf ben je ook zoon… In vaak aangrijpende, poëtische liedjes en hartstochtelijke ballades werden veel aspecten van het vaderschap en het kind zijn bezongen.

Jaap Mulder, vooral bekend van Di Gojim, liet een welhaast tomeloze energie zien en bewijst een geweldig perfomer, musicus en dichter te zijn.

Kunstgetij gaat dit muzikale drietal ook elders in Kennemerland programmeren, dus houd de website in de gaten…


_______________________________________________________________________________

Vredeskerkje Bergen aan Zee

Optredens in juni, juli en augustus

Als voorbode van de Zomerserie in het Vredeskerkje kwamen onder anderen Toon Tellegen, Corrie van Binsbergen, Victor Posch en Helen Botman de woensdagavonden opluisteren. En er was zelfs een lezing over ‘Eindeloos Ouderschap’.

We verheugen ons nu al op de komst in juni naar het Vredeskerkje van Eric Vloeimans en Eric Vaarzon Morel. En natuurlijk niet te vergeten, naast vele andere musici, de jarige slagwerker Han Bennink in juli… Kijk voor alle info en data op onze Agenda.

Medewerkers

Vanwege het groeiend aantal uitingen en concerten kijken wij om ons heen naar personen die behulpzaam kunnen zijn bij de concerten, voor kaartverkoop, distributie, horeca, internet. De beloning is een maaltijd bij de concerten en gratis toegang bij alle concerten van Kunstgetij zelf. Gangbare reiskostenvergoeding mogelijk. Meld je op info@kunstgetij.nl


© 2017 Kunstgetij