Nieuws

Enerverend concert in Vredeskerkje door sopraan Johannette Zomer & Tulipa Consort

Op de foto het kleine podium, geheel gevuld met het elfkoppige Tulipa Consort onder aanvoering van baroksopraan Johannette Zomer. In een goed gevulde zaal gaf dit dozijn barokspecialisten een zinderend concert, bruisend van energie. De sympathieke persoonlijkheid en presentatie van Zomer versterkten de ontspannen sfeer op deze zomeravond, waarop (ook minder bekende) muziek van Vivaldi op aansprekende wijze werd vertolkt. De toehoorders waren in hun nopjes en gingen, na een toegift, naar huis met een mooie herinnering aan een bijzondere muzikale belevenis.


_______________________________________________________________________________

Vredeskerkje Bergen aan Zee - zomeravondconcerten in augustus

Op de woensdagavonden 16, 23 en 30 augustus komen respectievelijk het Sya-Trio, Joost Lijbaart Trio en het Marjolein Meijers Trio (Meijers van voorheen De Berini's).

In september toert de van oorsprong Groningse Fado-zangeres Hendriktje vanuit Portugal door Nederland en geeft in het Vredeskerkje op woensdagavond 6 september een concert.

Kijk voor alle info en data van de woensdagavondconcerten in het Vredeskerkje op onze Agenda.

______________________________________________________________________________

Medewerkers

Vanwege het groeiend aantal uitingen en concerten kijken wij om ons heen naar personen die behulpzaam kunnen zijn bij de concerten, voor kaartverkoop, distributie, horeca, internet. Gangbare reiskostenvergoeding mogelijk. Meld je op info@kunstgetij.nl


© 2017 Kunstgetij