Nieuws


Reinbert de Leeuw opent festival Cantonaal op 10 mei 2018 in Ruïnekerk Bergen

In 2018 de vijfde editie van ons festival ‘Cantonaal’, met de muziek van Simeon ten Holt en zijn internationaleTijdgenoten. Pianist en componist Reinbert de Leeuw wil heel graag de werken van Satie komen vertolken. Hij opent daarmee het festival op de avond van Hemelvaartsdag donderdag 10 mei, in de Ruïnekerk achter de grote Steinway. Voor meer info en reserveren zie de Agenda.

Op 11 mei verwelkomen we Nederlands' spannendste sextet Fuse. Kijk voor alle gegevens bij Agenda._______________________________________________________________________________

Kunstgetij-Vredeskerkje-serie:

Wederom organiseert Kunstgetij in de zomer wekelijks op donderdagavonden om 20.00 u concerten in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. Na de zomer, vanaf september, gaan de concerten door op zondagmiddagen.

De volgende data zijn al bekend:

21 juni: The Sound of Silence – The Story of Simon & Garfunkel (reprise op veler verzoek)

28 juni: 37FERN & Claron MacFadden, wereldvermaarde sopraan & ensemble

05 juli: Jan Rot – Het Beste. Een keuze uit 700 Rotliedjes

16 aug: Diamanda Dramm, winnares van The Dutch Classical Talent Award 2019, en contrabassist James OesiKijk voor alle info, data, tijden en reserveren op onze Agenda.

______________________________________________________________________________

Medewerkers

Vanwege het groeiend aantal uitingen en concerten kijken wij om ons heen naar enthousiaste mensen die behulpzaam willen zijn bij de concerten, voor kaartverkoop, distributie, horeca, internet. Gangbare reiskostenvergoeding mogelijk. Meld je op info@kunstgetij.nl


© 2018 Kunstgetij