Lenny Kuhr - 'Het lied gaat door'

‘Het lied gaat door’

Op 29 maart 2019 zal het precies 50 jaar geleden zijn dat Lenny Kuhr in Madrid het Eurovisie Songfestival won. De start van een carrière die nog steeds voortduurt.

Na een lange stilte veroorzaakt door haar stemverlies maakte ze in 2004 haar comeback in de theaters. Zeven succesvolle theaterprogramma’s later, steeds verbonden aan een nieuw album, bereidt ze zich voor op een nieuw seizoen.

Een niet aflatende stroom van inspiratie, een nooit opdrogende bron vol nieuwe liedjes, haar stem die na al die jaren nog niet aan glans heeft ingeboet en het verhaal dat ze te vertellen heeft zijn de drijfveren om door te gaan. In dit jubileumseizoen brengt ze een programma met als titel ‘Het lied gaat door’. Een mix van nieuwe liedjes en haar selectie van haar favoriete nummers uit haar lange carrière gebundeld tot een indringend verhaal.

Zelf verwoordt Lenny het zo: Mischa Kool op bas en Reinier Voet op gitaar zijn de vleugels waarop mijn stem, vaak zeer subtiel en ook uitbundig, kan dansen als een vlinder, net uit de cocon!

Kick van der Veer zei na ‘Gekust door de eeuwigheid’ in Laren: ‘Ik zag je nooit zo goed! Wat een prachtig intens programma en wat een topmuzikanten! Een absolute aanrader!’

En Miranda van Kralingen zei: ‘Je hebt mijn ziel geraakt, mijn hart getroost en mijn zinnen verzet’.

Info & reserveren: via het mail-adres kaartverkoop@kunstgetij.nl. of via het telefoonnummer 06 50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en vanaf 14 dagen tevoren bij de Eerste Bergensche Boekhandel. Het is (nog) niet mogelijk via internet te reserveren.© 2018 Kunstgetij