The Front Porch sessies


Serie Club Folk

Een gloednieuwe voorstelling van zangeres Niki Jacobs, singer-songwriter Ivo Bernard en altviolist Ro Krauss: een trio met drie totaal verschillende musici.

Afgelopen voorjaar leverden Jacobs en Bernard een bijdrage aan een groot online event in London ter ere van de 80ste verjaardag van Bob Dylan en werden tegelijkertijd ook door Stadsschouwburg De Philharmonie in Haarlem gevraagd om samen met altviolist Ro Krauss een aantal concerten te verzorgen.

Het aldus ontstane nieuwe trio had succes en ontwikkelde The Front Porch sessies: Amerikaanse folksongs en liedjes uit de jaren ’60 en ’70 volledig akoestisch uitgevoerd met drie stemmen, twee gitaren én een altviool. Liedjes die je het liefst tijdens een zwoele nacht onder de sterrenhemel in een schommelstoel op de veranda wilt horen…

Niki Jacobs, Ivo Bernard en Ro Krauss zingen en spelen nummers van Leonard Cohen, Bob Dylan, Dolly Parton en Emmylou Harris, maar ook songs van Gillian Welch, Loretta Lynn, Willie Nelson, Joan Baez en vele anderen.

Drie vrienden die elkaar na lange tijd treffen op een veranda in Tennessee, samen muziek maken en elkaar en u mooie verhalen vertellen. Verhalen over liefde, drank, dood en geluk, kortom: het leven.

Een voorproefje:

Not Dark Yet by Bob Dylan.

Every Grain of Sand by Bob Dylan.


© 2021 Kunstgetij