The Sound of Silence - The Story of Simon & Garfunkel

Op veler verzoek in het Vredeskerkje een reprise van de succesvolle voorstelling 'The Sound of Silence'.

Zanger en gitarist Joost Botman en zanger Niels van der Gulik vertellen en zingen op onnavolgbare wijze het verhaal van de twee jongens uit New York die uitgroeiden tot het meest succesvolle muzikale duo aller tijden: Simon & Garfunkel.

Botman en Van der Gulik nemen het publiek mee op een muzikale reis naar de roerige jaren '60 en '70. Songs en verhalen vertellen het avontuur van Paul Simon en Art Garfunkel: hun weg naar succes, de botsingen tussen de twee, hun ‘split-up’ en het legendarische concert in Central Park in 1981. De muziek is een feest der herkenning: The Boxer, Mrs. Robinson, Bridge over Troubled Water, Cecilia en The Sound of Silence. Joost en Niels vinden elkaar als vanzelfsprekendheid in hun muzikale spel. Hun minutieuze afstemming spat er vanaf bij de up-tempo nummers. Bij de breekbare songs bezorgen ze het publiek kippenvel.

Joost Botman zang en gitaar, Niels van der Gulik zang.

Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06 38149037. Kaarten vanaf 4 juni ook te koop bij de Eerste Bergensche Boekhandel en aan de zaal zolang de voorraad strekt.


© 2018 Kunstgetij