Wat gaan we eten?? Marktlunchevenement door topkok Gerard Walters

Wat gaan we eten??

Deze vraag is koren op de molen van de bekende topkok Gerard Walters. Verhalen met een mix van humor, interessante anekdotes en belangrijke thema’s zoals ambachtelijk, onderwijs, heerlijk gezond eten, regionale producten en culinaire weetjes. Zoals we van deze topkok Gerard gewend zijn wordt het publiek culinair verwend met heerlijke Franse mondvermaakjes.

Tijdens dit marktlunchevenement neemt Gerard Walters u mee in de culinaire wereld van nu - actueel, duurzaam, heerlijk en gezond! Met muzikale omlijsting door het duo Kluts en Kwijt.

Zoals in zoveel prachtige en succesvolle verhalen begon Gerard Walters als glazenwasser in sterrenrestaurant de Deyselhof in Landsmeer (helaas afgebrand). Daarna een lange en leerzame weg naar zijn eigen restaurant Akkers in Broek op Langedijk. Zijn kunde en ervaring werd beloond met een Bib Gourmand in de Michelingids en 1 'Toque' in de Gault Millaugids. 

Waar en wanneer?

  • Locatie: Witte kerk, Heiloo
  • Woensdag 22 jan 2025, aanvang 12:00 uur
  • Entree € 5,- inclusief soep. Reserveren noodzakelijk via onderstaande knop.

Kaarten:

  • Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de onderstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs.
  • U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig. Klik hier voor deze gegevens.
  • Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).
Online Kaarten Bestellen