Marjoleine Boonstra in Gedachten aan Zee

Vierde bijdrage in de serie Gedachten aan Zee van het seizoen 2023-2024, waarin het thema 'Waar houdt mijn vrijheid op?' van diverse kanten wordt uitgediept.

De opzet is zoals steeds: Inleiding van de spreker van maximaal 45 minuten, korte pauze, al dan niet gevolgd door een gesprek met de zaal (afhankelijk van de wens van de spreker). Ook kan de inleiding van de spreker plaatsvinden in de vorm van een gemodereerd gesprek.

Als deeltijd-bewoonster van Bergen aan Zee weet documentairemaakster Marjoleine Boonstra zich nauw verbonden met het Vredeskerkje en onze serie Gedachten aan Zee. In de eerste serie nam zij ons mee met haar documentaire over de vele talen van Le Petit Prince. ‘Wat houdt de mensheid in leven’, dat is de thematiek van Boonstra, in al haar fotografie, films en documentaires. Door middel van recent werk, in woord en beeld, actualiseert zij haar gedachten.

Waar en wanneer:

  • Locatie: Vredeskerkje, Bergen aan Zee
  • Zondag 17 maart 2024 15:00 (zaal open 14:30)
  • Entree: € 15,-, Vrienden Vredeskerkje € 12,50

Kaarten:

  • Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de onderstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs.
  • U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig. Klik hier voor deze gegevens.
  • Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).
Download Programma   Online Kaarten Bestellen