Helen Botman & Peter van VleutenZangeres Helen Botman en zanger/gitarist Peter van Vleuten treden al ruim 10 jaar samen op. Zij worden geroemd om hun vertelconcerten: een heerlijke mix van storytelling en muziek. Als 'Botman & Van Vleuten' spelen ze eigen songs, maar ook bewerkingen van bekende en minder bekende liedjes van geliefde songwriters: Leonard Cohen, Joni Mitchell en James Taylor. Meeslepende samenzang en boeiende verhalen - een plezier om naar te luisteren.

Tijdens de zomerconcertserie van Kunstgetij spelen zij twee verschillende concerten. Het is dus ook mogelijk om beide concerten te bezoeken en tussendoor lekker te dineren aan het strand. Na het tweede concert misschien nog even nagenieten aan de vloedlijn. Kortom: een mooie en complete avond uit!

Voor de concerten in augustus putten de Bergense muzikanten uit hun verschillende theaterconcert-programma’s: Grote Verhalen, Vleugelvrouw en Love Letters.
Op 12 juni verscheen hun nieuwste single ‘Dichter bij jou’. Deze song is geïnspireerd op de afgelopen tijd en wordt goed ontvangen door publiek én de regionale en nationale radio- en tv-zenders. 

“De tekst is lief, de muziek is heel erg mooi”, aldus radiomaker Frits Spits.
Beluister ‘Dichter bij jou’ via Spotify: https://open.spotify.com/album/3eXdsRE7KS38Y4ftWTxiJS
Bezoek voor meer info de website www.botmanenvanvleuten.nlMet dank aan 'Steffs Beter Belegd' op het Plein in Bergen.


© 2020 Kunstgetij