Nieuws


Kunstgetij-Zomerserie in Vredeskerkje

Wederom organiseert Kunstgetij in de zomer wekelijks op donderdagavonden om 20.00 u concerten in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. Kijk ook op de AGENDA op deze site.

4 juli Boi Akih Boi Akih spreekt tot de verbeelding door de klankrijkdom van Akihary's warme en soepele stem, het karaktervolle en inventieve gitaarspel van Niels Brouwer en de grote verscheidenheid aan kleuren en grooves in het spel van Zoumana Diarra op onder meer op de kora.

18 juli Gitarist Hans Laduc en zangeres Marieke Duin De twee musici maakten een fraai programma van eigen werk en pareltjes uit de muziek geschiedenis, van onder meer John Denver, Sting, Janis Ian en Elton John.

25 juli Guus Westdorp/Ramses - De Liederen Met zijn solo 'Ramses - de liederen’ brengt Guus Westdorp een muzikale groet met het werk van levenskunstenaar Ramses Shaffy met wie hij jaren omging. Uitbundig, ingetogen en versierd met anekdotes voert hij je door velden van vurige liefdes, maar ook langs grachten, in nachten vol eenzaamheid en verlangen. En dan lijkt het weer even of Ramses door de zaal waart....

1 augustus Trio Descargando & saxofonist Paul Weiling Vurige salsa: drie doorgewinterde ‘Salseros’ spelen felle descargas, 'ontladingen'. Het zijn 'jam's' in de salsatraditie uit de New Yorkse jaren zeventig (uit de Salsa Dura-periode) maar ook uit Cuba.


22 augustus SYA - Muzikale engelen Hun liefde voor fraaie meerstemmige muziek vertaalden deze veelzijdige musici vakkundig naar eigen SYA-arrangementen. Het resultaat is een mooi luisterconcert met ook een keur aan diverse instrumenten.

29 augustus Mónica Coronado & Manito - ‘Melodías del Corazón’  Zangeres Mónica Coronado uit Barcelona maakte met gipsy flamencogitarist Manito een warmbloedige voorstelling waarin de luisteraar wordt meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht. Op het repertoire staan zowel bestaande als zelfgeschreven Spaanstalige nummers.______________________________________________________________________________

Medewerkers

Vanwege het groeiend aantal uitingen en concerten kijken wij om ons heen naar enthousiaste mensen die behulpzaam willen zijn bij de concerten, voor kaartverkoop, distributie, horeca, internet. Gangbare reiskostenvergoeding mogelijk. Meld je op info@kunstgetij.nl


© 2019 Kunstgetij