Muziek van Simeon ten Holt - Cantonaal dag 1

Capriccio voor viool solo van Simeon ten Holt door Janneke van Prooijen

Violiste Janneke van Prooijen speelt Ten Holt’s laatste werk, het razende Capriccio voor viool solo uit 1999, waarin Ten Holt teruggrijpt op Bach. 
Met name op de cellosuites.

Canto Ostinato, The Vocal Experience door koor en ensemble PA’dam 

Een unieke koorversie van het meesterwerk van Simeon ten Holt

Hoor de ruimte en zie de klank...
Wat voelt er dichterbij dan het geluid en de expressie van de menselijke stem? PA’dam brengt de koorpremière van Canto Ostinato door maar liefst 16 zangers. Alle mogelijkheden van de stem worden maximaal benut voor deze minimal music. De bijzondere klankwereld wordt verrijkt met het warme geluid van marimba’s, harp en contrabas.

Muzikale lijnen worden versterkt door expressieve bewegingen van de zangers, vanuit wisselende posities in de ruimte. Videoprojecties vergroten of verkleinen, vertragen of versnellen hun bewegingen. Laat je ogen meedansen op deze twee versies van de werkelijkheid; een indrukwekkende vertaling van het ongrijpbare karakter van Canto Ostinato.

Zet de tijd stil
Simeon Ten Holts meesterwerk kent al een lange succesgeschiedenis. De aanhoudende, langzaam veranderende muziek leidt tot een gevoel van eindeloosheid, een trance met ook zeer opzwepende ritmische momenten. Onderga de unieke koorversie met de zangers van PA’dam!

Preview:

18 mei 2023, 20:00 uur

Locatie:
wordt nog bekendgemaakt

Toegang: € 25,00
(er zijn abonnementen mogelijk) 

Bestellen/reserveren:

Kaarten reserveren en bestellen:

    • Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de onderstaande link. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs.
    • U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig. Klik hier voor deze gegevens.
    • Tevens kaartverkoop aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).

    Contact: info@kunstgetij.nl.

    Online Kaarten Bestellen