Chris Hinze 'Tibet: On the Roof of the World' - Multi Media Solo Concert

Laatste kans: in het Vredeskerkje eindigt de Concerttour over Tibet, volgend seizoen begint Chris Hinze aan de serie ‘Incredible India’.


Al ruim veertig jaar communiceert fluitist Chris Hinze muzikaal met vreemde culturen en gaat hij, gewapend met professionele audio- en video- opnameapparatuur op pad, deze keer naar Tibet.

De combinatie van adembenemende reisimpressies (getoond op groot scherm) en live muziek is voor het publiek telkens weer een betoverende ervaring, getuige de volle zalen bij vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland.

Hinze zorgt met zijn dwarsfluit voor een boeiend schouwspel door te improviseren op wat hij en het publiek zien op zijn op locatie gemaakte video’s, ondersteund door orkestbanden van zijn cd’s en nieuw materiaal.

‘Tibet – On the Roof of the World’ neemt de toeschouwer mee naar de fascinerende wereld van de Tibetanen: hun gemeenschappen, religies en muziek, te midden van de alles overweldigende natuur.

Een belevenis voor iedereen, en in het bijzonder voor Tibet-liefhebbers, reisfanaten, boeddhisten, muziekliefhebbers en natuurlijk fans van Chris Hinze.


De pers over de muziek van Chris Hinze:

NOORD HOLLANDS DAGBLAD: “Chris Hinze op eenzame hoogte!”

DE TELEGRAAF: “Een uitdaging voor de muzikale zintuigen. Een absolute must!”

MUSIC MAKER: “Knap om na zoveel albums nog steeds inspiratie te hebben om alle hoeken van het muzikale spectrum, improvisaties, melodie, ritme te verkennen.”

DE GELDERLANDER: “...Hinze blijkt een meester in het ‘vertalen’ van cultuurkleuren naar een muzikaal palet van uitzonderlijk niveau. Een must voor iedereen die muziek in een nog grotere context wil ondervinden.”

MUSIC MAKER: 'Chris Hinze is een muzikale wereldreiziger, die overal ter wereld klanken verzamelt en die op sublieme wijze verwerkt in zijn concerten en op zijn cd’s/dvd’s.'

"Largo for TIBET" https://youtu.be/J2jj2zBjpGY

"Body Energy" https://youtu.be/C2q3emkqiJA


www.chrishinze.nlInfo & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06 50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en vanaf 1 april bij de Eerste Bergensche Boekhandel.


© 2019 Kunstgetij