GEANNULEERD Sterre Weldring & Raoul Michel - singer/songwriters

Première van hun gezamenlijke clip ‘Als het water komt’Sterre Weldring
is een 22-jarige folk/pop singer-songwriter uit Alkmaar. Ze speelde acht jaar accordeon, totdat Jake Bugg in haar leven kwam, een Britse singer-songwriter die precies deed wat ze wilde doen: mensen in beweging brengen met muziek. Ze vroeg om een ​​gitaar voor haar verjaardag, leerde zichzelf spelen en begon liedjes te schrijven. Tijdens een jaar gitaarlessen en vooropleiding voor het conservatorium in Amsterdam begon ze live op te treden. Dit bracht haar in 2015 al naar de finale van het singer-songwriter concours Mooie Noten in Amsterdam. 
In de afgelopen jaren heeft Weldring aan BIMM Brighton gestudeerd en trad ze in Paradiso Paradiso en Sofar in Londen. Met haar oprechte en melancholische stemgeluid vertelt ze verhalen over alle soorten liefde en relaties, beïnvloed door onder andere LP, Tom Odell en Rhodes.

Raoul Michel:‘Je denkt dat je droomt en niets is wat het lijkt / tot het moment dat je wakker wordt en de illusie voor je ogen verdwijnt. En dat je denkt: kon ik maar terug naar hoe het was’. Door de ontdekking van de songs van Maarten van Roozendaal en gevoed door gebeurtenissen uit het verleden kregen Michels teksten diepgang. Teksten waarin hij geen blad voor de mond neemt, waar gevoel en eerlijkheid centraal staan, die raken en aan het denken zetten. Liedjes over niet krijgen wat je wilt, voor harde feiten komen te staan en genieten van het moment, omdat je nooit weet of het ooit nog terug komt. Het resultaat is de EP ‘Welkom in de wereld’, zijn eerste wapenfeit als soloartiest. ‘Muziek betekent thuiskomen voor mij. Liedjes zijn de bouwstenen waarmee je je eigen huis bouwt, met je band als familie. Dat huis staat er zolang als je zelf wilt’.

Locatie
Vredeskerkje, Kerkstraat 21

Datum Zaterdag 10 oktober

Aanvang: 17.00 en 19.30 uur

Toegang € 10,-

Reserveren (noodzakelijk) via kaartverkoop@kunstgetij.nl
onder vermelding van datum en tijdstip en of u een stel of 2 personen uit 1 huishouden vormt.
© 2020 Kunstgetij