Warme winteravond in Keltische sfeer: harpiste en zangeres Aisling Urwin & saxofonist André van der Hoff

De van oorsprong uit Graft-De Rijp afkomstige André van der Hoff (fluiten, saxen en percussie) ontmoette drie jaar geleden in Ierland de Ierse Aisling Urwin (harp, gitaar en zang) tijdens een jamsessie. Twee mensen van verschillende generaties vonden elkaar in de muziek en toeren sindsdien regelmatig in ons land. Hun gezamenlijke liefde voor Ierse muziek en de uitzonderlijke combinatie van instrumenten zorgen voor prachtige verklanking van bestaande oude en nieuwe Ierse songs en eigen composities.

Aisling Urwin begon al als kind op de harp en studeerde harp en zang aan het conservatorium in Cork, Ierland. Urwin speelt ook gitaar en piano, schrijft haar eigen songs en is een graag geziene persoonlijkheid op de Ierse podia.

Saxofonist Andre van der Hoff uit Graft-De Rijp woont al weer enige jaren in Ierland, is bekend van La Luna en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op de Nederlandse theaterpodia: hij speelde met Harry Sacksioni, Herman Brood, Gruppo Sportivo, Erik van Muiswinkel, Lebbis en Jansen, het Goede Doel en vele, vele anderen.

Reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06 50584308, of koop vanaf 26 november kaarten bij de Eerste Bergensche Boekhandel. Kaarten ook te koop aan de zaal zolang de voorraad strekt.


© 2019 Kunstgetij